Sydney!!!
De laatste paar dagen in New Zeeland zijn we vanaf wellington naar New plymouth gereden, waar we nog twee dagen bij 'die mensen' zouden doorbrengen. We hebben de auto terug gebracht naar de dealer die hem de volgende dag verkocht heeft aan een tweedehands auto dealer voor 1500 doller! dus dat is mooi! Kerstavond hebben we lekker gegeten en zijn we naar een lichtjes'show' in het park gaan kijken met'die mensen'.Erg gezellig!! Na het kerstontbijt zijn we afgezetbij het vliegveld van New Plymouth: onzetijd inNew Zeeland was nu toch echt voorbij!! Via auckland kwamen we een aantal uur later in Sydney aan. Ondanks dat we met onze kerstmutsen opliepen voelde deze dag niet echt als kerstdag! Echt een rare kerst zo zonder familie, in de zon en het reizen!!
Zoals de meeste van jullie weten zijn we inmiddels alweer3 dagen in Sydney. Dat was wel even omschakelen na New Zeeland: wat een drukte!! Het plan was om na drie nachten in een hostel (geboekt vanuit New Zeeland, wat een vreslijk smerig hostel bleek, maar wel centraal gelegen en aardige mensen) een campervan te huren. De eerste dagen veel tijd besteed aan het regelen van een campervan: niet makkelijk rond deze tijd van het jaar! we kregen steeds hetzelfde te horen: alles verhuurd tot aan 2 januari of zelfs later!! Wat zou betekenen dat we geen slaapplaats zouden hebben vanaf de 28e tot aan 2 januari!! En een betaalbaar bed in een hostel vinden voor deze dagen is niet makkelijk! En daarom zitten we nu bij 'The blue mountains' ongeveer twee uur per trein vanaf sydney centrum. Het plan was om de 31 weer terug te gaan met de trein om oud en nieuw in sydney te vieren (natuurlijk!!), maar het ziet er nu naar uit dat we toch een campervan te pakken hebben gekregen vanaf de 30e!!! Goed dat was het gedeelte slaapplaats wel! jullie horen wel wat het uiteindelijk is geworden!
Natuurlijk hebben we ook nog wat anders gedaan in Sydney dan campers regelen. We hebben natuurlijk even een kijkje genomen bij de plek waar het allemaal gaat geburen met oud en nieuw! De harbours bekeken, rondgelopen door de stad, gaan stappen met een aantal mensen van onze kamer etc.
Morgen zullen we de blue mountains gaan bekijken en we zijn hoe dan ook met oud en nieud in Sydney bij de brug te vinden!!!
Bij deze dus alsvast een hele leuke jaarwisseling toegewenst!!! maak er wat moois van en neem een glas champgne op ons!!
Jullie ook alvast een goede jaarwisseling, en we zullen proosten, alleen iets later.
Groetjes
Tineke
Fijne jaarwisseling toegewenst en geniet ervan, het zal vast spectaculair zijn om daar te wezen.
We zullen een glas heffen op jullie, en mogen jullie nog een mooie maand tegemoet gaan.
Geluk.
he tim! wat goed om al je verhalen te lezen, ook erg bedankt voor je mail van laatst. sorry door de drukte met kerst op het werk nog niet geantwoord.
we zitten nu in zwitserland op wintersport; ook niet verkeerd!
kan me voorstellen dat kerst heel anders is ineens zo..
geniet er nog van en tot in 2010!
doei!!! x marielle en leo
Tim!
JIJ MAAKT WAT MEE! Happy new year op de droom plaats vieren! Veelplezier jongen geniet er nog even van dan drink ik een fles op jullie!
xx
jullie ook de beste wensen vanuit een wit koud nederland! Voor slaapplaatsen moeten jullie eens kijken op couchsurfing.org kom je de leukste mensen tegen. X
Maaike en Tim,
De beste wensen voor dit nieuwe jaar!
Mooie en goede reizen en alle verdere geluk in het leven!
Groetjes en liefs van de Fitskies.
Een heel Gelukkig Nieuw Jaar vanuit NP NZ!!!
Kijk uit voor de forest fires in Australia...