zus alleen verder!
Ja en toen bleef ik alleen achter in de regen, midden in de nacht met een campervan die nog ingeleverd moest worden en waar ik nog niet eens ingereden had, en met een tyfoon in aankomst (en een campervan die daarvoor niet verzekerd was en waar ik geen cent meer voor wilde gaan betalen!!). Gelukkig is het allemaal goed gekomen: de tyfoon is een stuk boven Cairns aan land gekomen,(dus we moest het met wat (lees bakken met) regen doen) en de camper is heelhuids (ja tim je zus kan best wel rijden in dat ding!)ingeleverd! In middels ben ik al een paar dagen op pad met twee nederlandse meiden (in hun campervan). We zijn naar cape tribulation gereden, een rainforst boven cairns. Ze zeggen over dit gebied ook wel: 'where the rainforest meets the reef', geen woorden meer aan toe te voegen (ook dat aan dat woordje rain niet)! Nu zit ik in port douglas, wat in dat zelfde gebied ligt. Vandaag dan ook EINDELIJK gedoken in de great barrier reef!! was erg mooi! Dinsdag vlieg ik door naar darwin om nog meer van australie te gaan bekijken.
Maaaar ons vorige verhaal eindigde bij de zeiltrip naar de whitsundays! We hebben twee dagen kunnen genieten van zon, zee, lekker eten, een ongelooflijk wit strand (whiteheaven beach), snorkelen en duiken! Hierna zijn we verder gegaan 'up north' richting cairns. In cairns wilden we nog een dagje duiken/ snorkelen doen, maar helaas de tyfoon liet het niet toe. Dus hebben we nog twee dagen in de regen geshopt. En hebben we de laatste avond van tim met HET nederlandse koppel en de twee meiden waar ik nu mee reis, kangaroe, krikodil en emu gegeten!! Hier begint het verhaal van tim!
Zus! ben toch blij dat ik er niet bij was dat jij in die bus reed. hahaha ;-). Nee hoor well done! geniet er nog even van. Wel raar hoor weer thuis zijn zonder zus!
hoi Tim zonder zus.Ben je alweer in Holland in de sneeuw?Nou zitten wij in Cairns te wachten dat we morgen naar Alice Springs vliegen.Het regent hier pijpestelen en de straten staan blank.Wij waren vorige week in Port Douglas .De storm is nog niet uitgeraasd...Ik heb de oostkust wel gehad.Ik hoor het wel.Sterkte met werken en zus misschien zien we elkaar nog..Groetjes Frank en Marjan
Nou Maaike, veel plezier verder.
Hoi Tim, welcome home.
Ha Maaike. Zal wel even vreemd zijn zonder Tim. Maar zo te lezen , ontmoet je al weer snel andere mensen. Blijf ons lekker schrijven over van alles wat je mee maakt. Geniet volop,maar pas op jezelf. Heel veel liefs van ons alle vijf.
Tim, goed om te horen dat je weer heelhuids terug bent; vanaf heden schaft de pot waarschijnlijk weer kip, varken of rund, of ga je hier je eigen krokodillenfarm beginnen?
Maaike, we wensen je voor de komende tijd wat beter vakantieweer toe. En blijf je belevenissen noteren; misschien kun je straks wel een boek uitgeven en van de opbrengst gaan....... reizen!
Hoi Maaike
Nog veel reisplezier verder en we blijven meegenieten.
Hoi Tim
Zal wel weer wennen zijn,''t gewone leventje, 't smaakt vast naar meer!!!!Groetjes Ineke & Dick
hoi tim,gelukkig heeft nederls\and hele mooie vrouwen.Frank zegt dat altijd zeker in zomertijd en rokjestijd.Leuk die feijenoordfoto:s!!Succes met de start.Wij zitten in Alice,wat een rare stad ik voel me hier niet op mijn gemak veel aboriginals en s:avonds moet je dus niet op straat lopen.Ik vind dat geen fijn gevoel.We proberen zo snel mogelijk een auto te huren en weg te wezen jammer ik dacht dat het hier zo leuk zou zijn.Triest hoor.Voor de Aussies niet die vinden het beesten!!Tja wij snappen dat ook niet!Het is hier redelijk warm maar die vliegen...ik heb al een netje gekocht voor om je hoofd.Hoe gaat het met zus???Waar ben jij?Nou ik schrijf nog weleens lieve groetjes Marjan Haaiii
Hey maaik,
wat een verhalen zeg! Klinkt allemaal super gaaf. Heel veel plezier nog, hoop dat je leuke mensen treft om mee verder te reizen.
Kus